Apers Verhuizingen

U bent ook voor verhuizen van machines bij Apers aan het juiste adres. Onze specialisten nemen u veel werk en zorg uit handen. Wij zijn er niet alleen voor een complete externe verhuizing, maar ook voor verhuizingen of verplaatsingen binnen uw bedrijf. Niets is onmogelijk.

Door onze ruime ervaring werken wij georganiseerd, effectief en efficiënt. Daardoor heeft u te maken met nauwelijks of geen bedrijfsstilstand. Onze machine transporteurs hebben tal van professionele hulpmiddelen ter beschikking zoals heftrucks, vijzels, portalen en een uniek luchtkussen systeem waarmee zelfs de zwaarste lasten handmatig verplaatst kunnen worden.

Apers is een allround dienstverlener, ook tijdelijke opslag van uw machines of bedrijfsinventaris is voor ons geen probleem.

Wij vervoeren met onze moderne kranen, wagens en materieel onder andere: spuitgietmachines, luchtbehandelingskasten, airco-units, brandkasten en ovens. Verder onder meer: verkoopautomaten, kantoormachines, medische apparatuur, horecakeukens en schakelkasten.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het vervoer van kunstwerken zoals grote schilderijen en beelden. Apers helpt u graag aan een oplossing.

Ook bij industriële verhuizingen staan kwaliteit, flexibiliteit en veiligheid uiteraard centraal.

Ik wil meer weten over
Uw organisatie
Uw naam
Telefoonnummer
E-mail *
Bericht (eventueel)